Rólunk mondták

Peter Cerny Alapítvány

Kedves Peter Cerny Alapítvány!
“Ezekben a percekben, kerek 10 évvel ezelőtt megszületett a 27. hétre Kerek Anna és Lilla, 1050 és 1060 grammal. Bár a SOTE 1. számú női klinikán születtek, az Önök segítségére is szükség volt, amikr át lettek szállítva a Péterfy Sándor utcai Kórházba “hízókúrára” 🙂 Ezúton mondok köszönetet A Jó Istennek, és Önöknek. Megkaptam életem legnagyobb ajándékát, két csodálatos, egészséges, gyönyörű gyereket.
Köszönöm!

Rosenberg Zsuzsanna (2015. június 9.)

Kedves Peter Cerny Alapítvány Munkatársai!
“Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”
(Antoine de Saint-Exupéry)
Köszönet a kitartó munkájukért!
Üdvözlettel,
Ézsiás Luca Napsugár (2010. július 23.)

Bagi Anikó & Ézsiás Csaba

Szép napot!
2012.05.07.-én hajnali 1:16-kor megszületett Bán Evelin Noémi a Bajcsy kórházban. Meglepődve fogadtam Azt a tökéletes szervezést, amikor megjelentek Az Önök neve alatt futó mentő, és elvitték a babát a János kórházba. Akkor a mentős hölgytől kaptam egy pici body-t, és Az első képet a babáról, ami egy hatalmas emlék lesz nekem örökké:))) Mellékletben küldenék egy képet hálám jeléül, hogy Az a csöpp baba mekkora tokát növesztet, és milyen nagy lett.
Köszönöm, hogy léteznek.

Dobosné

“Címzett: Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat
Feladó: Szántó Tamásné
2011. július 13-án Dunaújvárosban született Szántó István Flórián nevű kisfiam. A szülés alatti komplikációk miatt Flóriánt újraélesztették és intubálták, később elszállították Budapestre. Flóriánt 1,5 hetesen átszállították a szívkórházba, jelenleg itthol van, a szívritmuszavarára szedi a gyógyszert, a kezét kezelik hetente 3 alkalommal Bp-en. Ma már 3 hónapos elmúlt, 6350 g, 62 cm, vidám, kiegyensúlyozott kisbaba. Ezúton szeretném megköszönni a jelenlévők odaadó munkáját, és kívánok további munkájukhoz sok sikert!”

Szántó Tamásné

“A Peter Cerny Alapítvány Minden Kedves Dolgozója,
Szeretném mégegyszer megköszönni, hogy segítettek nekem eljutni a Honvédkórházból a SOTE 1. számú gyermekklinikára 2011. május 15-én. Köszönöm szépen a body-t is – mostanra már bele is nőttem 🙂
Sok-sok köszönettel,
K.E.”

K.E.

Kedves Peter Cerny alapítványi munkatársak!

2007.10.06-án hajnali 1.52 perckor jöttetek értem a kistarcsai kórházba, amikor a 29. héten 1210 grammal megszülettem.
Utána 40 napig vigyáztak rám a pic osztályon, majd hazamehettem, mert szépen fejlődtem.
Most három és fél éves vagyok oviba járok és küldök négy képet magamról. Az első kettőn három napos vagyok, a harmadikon három éves, a negyedik a koraszülött napon készült.
Köszönök mindent, amit értem tettetek és további sok-sok sikert kívánok nektek!

M. L.